Lunch & Learn
18 juni

Boost je Business met Innovaties van Limburgse Bodem

Since this is a local event, the communications are in Dutch

Ontdek krachtige technologie en doortastend advies uit zowel Belgisch als Nederlands Limburg. In een wereld waar de juiste technologie de sleutel is tot succes, nodigen Younify en Integration made Easy | Dovetail je uit voor een Lunch & Learn sessie.

Terwijl je geniet van een smakelijke lunch in een mooi en sfeervol kader ontdek je welke factoren belangrijk zijn bij het kiezen van een applicatie portfolio. Younify legt uit waar je rekening mee dient te houden en hoe ze je hierbij kunnen ondersteunen. Aansluitend zal Integration made Easy by Dovetail toelichten hoe je jouw applicaties met elkaar kan verbinden om datastromen te automatiseren en processen te optimaliseren.

Waar en wanneer
Datum: dinsdag 18 juni
Locatie: Recreatiedomein Warredal,
Ketelstraat 77, 3680 Neeroeteren
(Maaseik), België

Agenda:

  • Ontvangst vanaf 11u30
  • Lunch & Learn: 12u – 14u30

Na afloop van de Lunch & Learn is er mogelijkheid tot het stellen van vragen en om gezellig na te praten met de deelnemers.

Wat kan je verwachten
Tijdens dit evenement duiken we in de wereld van bedrijfsapplicaties, waarbij we de voor- en nadelen van all-in-one oplossingen versus een “best of breed” benadering bespreken. Je leert hoe bedrijven zoals het jouwe de ideale softwaremix kunnen samenstellen, die naadloos aansluit bij jouw behoeften.

Verder verkennen we hoe we verschillende applicaties met elkaar kunnen verbinden zodat data tussen applicaties automatisch gesynchroniseerd wordt. Dit betekent dat je klant-, leverancier-, projectgegevens, etc., slechts één keer hoeft in te voeren waarna deze automatisch aangemaakt worden in de andere applicaties.
Beschouw het als een virtuele collega die je ondersteunt bij jouw manuele administratieve processen.

Alles wordt op een toegankelijke, niet-technische manier uitgelegd, ondersteund
door praktische en herkenbare voorbeelden uit de praktijk.

Ben je er bij?

Let op: Er worden mogelijk foto of filmopnamen gemaakt tijdens dit evenement die voor commerciële doeleinden kunnen worden gebruikt.

Vragen?

Neem gerust contact met ons op +31(0)85 20 20 302